• Locatie: utrecht
  • Bedrijf: extern
Vacature geplaatst op: januari 11th, 2017

Constructeur met doorgroei mogelijkheden naar Adviseur Constructies. Als constructeur ben je bezig met het zelfstandig maken en controleren van berekeningen van complexe constructies, alsmede het in voorkomende gevallen controleren van uitbestede berekeningen.

Daarnaast begeleidt de Adviseur Constructies de constructeurs en tekenaars. De Adviseur Constructies heeft een pro-actieve houding op het gebied van innovatie en hij is de vraagbaak voor de organisatie op constructief gebied.

Wij vragen: een afgeronde opleiding Technische Universiteit Civiele Techniek of HTS Civiele Techniek aangevuld met Betonconstructeur BV of HTI. Ook heb je kennis van normen voor bouwconstructies en de Eurocodes.
Je hebt 4 tot 6 jaar werkervaring in de functie van constructeur van bouwkundige en / of civiel technische constructies.

Wij bieden: een boeiende werkplek binnen een ervaren team van enthousiaste medewerkers waarin u volop de gelegenheid heeft uzelf te ontwikkelen. Het betreft een fulltime baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Ben je een teamspeler die altijd overzicht houdt over zijn werk. Heb je praktisch inzicht met een zelfstandige instelling? Ben je accuraat en ondernemend? Reageer dan nu op deze sollicitatie!

linkedin

Intresse in deze functie? Vul het onderstaande formulier in of mail naar info@regiomatch.nl.

Contact

Ben je opgeleid en/of werkzaam als constructeur, modelleur of geotechneut …. wil je meer weten over je kansen en mogelijkheden in dit vakgebied? Neem contact op met Wilbert Eskes voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Vul onderstaand formulier in dan bellen wij jou ….

Contactgegevens